Rengeteg embert várnak az Olimpia Éjszakáján a Hősök terére a sportot szerető szervezők. A rendezvényen 600 négyzetméteres helyszínen várja a mozogni vágyókat a Gilda-Max Mozgásközpont, amely az egyik legnagyobb fitness hálózat. Az edzők a Kick-boksztól a Salsafitnessig mindent bemutatnak és megmozgatnak minden résztvevőt.  

 

Június 23-án 21 órakor a kivilágított Hősök terét el lepik a sportot kedvelők. Nincs annál izgalmasabb mint este illetve éjszaka a Városligetben és Budapesten sportolni és mozogni. Át lehet tekerni majd a Lánchídon és a Petőfi-hídon, lehet zumbázni, sárkányhajózni a Városligeti-tavon, vagy választani a további 10 mozgásforma közül!

 

Az egyik legnagyobb helyszínt a fitness világ kapja, ahol a Gilda-Max Mozgásközpontok edzőivel és sztárjaival lehet majd mozogni és fantasztikus hangulatban tölteni az időt.

 

Az Olimpiák éjszakája szinte minden emberhez elér, elérhet üzenetével. Szenzációs program a kalandvágyóknak hisz éjjel és nem akármilyen helyszínen próbálhatják ki a különböző sportágakat. Csalogató az elhivatottaknak hisz egy egész éjszakán át sportolhatnak. Lehetőség a sporttal eddig csak szemezgetőeknek hisz rengeteg sportág képviselteti magát. Megérintheti így a mozgás öröme a fiatalokat, hisz olyan picit mintha egy fergeteges éjjeli sport buli részesei lennének az emberek, amolyan sport fesztiválozók Gilda-Max és az Olimpia Éjszakája a Hősök terén , és nem utolsó sorban akár az anyukáknak is pici rést hagy, hogy otthon elaltatva picinyüket kisurranjanak az ajtón és a bennük lévő szeretet-felelősség-fáradtság-boldogság energiakupacot egy fergeteges edzésben vezessék le sok más anyuka, fiatal, edzett, elhivatott, érdeklődő vidám ember között. – mondat az Esti Újságnak Szalka Andrea a Gilda-Max Mozgásközpont szakmai vezetője.

Gilda-Max Programok:

 

21.15-21.45 Gárdus Bence Kick-boksz Fintor Gábor Páros köredzés
21.55-22.25 Osvaldo Salsafitness Yamak Dia Spartan training
22.35-23.05 Szalka Andi HighenergY Bots Szabolcs Boksz köredzés
23.15-23.45 Koltai Móni Dance Szőts István Intervall mix
23.55-00.25 Szőts István Boksz aerobik Koltai Móni Alakformáló köredzés
00.35-01.05 Sólyom Enikő Swing Vujicsity Viktória Beach body
01.15-01.45 Major Dániel – Pilisy Zsófi Fitfun Sallai Manuéla High intensity intervall training
01.55-02.25 Sallai Manuéla Fat burning Sólyom Enikő Zsírégető köredzés
02.35-03.05 Pilisy Zsófi Body-shaping Major Dániel Own body killer
03.15-03.45 Sokoray Lilla Piloxing k.o. Pilisy Zsófi Cross training

 

 

A rendezvény az Olimpiai Ötpróba sorozat része, egyszersmind pontgyűjtő állomása: ha aznap éjjel futsz vagy bringázol, teljesítményedet értékes Ötpróba-pontokkal jutalmazzuk!

 

Az Olimpia Éjszakáján való részvétel ingyenes.

hírdetés
hírdetés