A felkészítőtáborból kellett hazamennie Dr. Horváth Viviennek, Kiss Mariettának és Fülöp Csengének. A vasárnapi döntőn a legjobb tíz lány küzd majd meg a Nemzet Szépe 2018. címért. 

A felkészítőtáborból kellett hazamennie Dr. Horváth Viviennek, Kiss Mariettának és Fülöp Csengének. A vasárnapi döntőn a legjobb tíz lány küzd majd meg a Nemzet Szépe 2018. címért. 

A felkészítőtábor ideje alatt három alversenyt tartottak a Nemzet Szépe 13 versenyzőjének. A három verseny alapján a zsűri döntött arról, hogy ki lehet az a tíz továbbjutó, aki vasárnap versenybe száll a Nemzet Szépe 2018 királynőjének címéért.

“Egyöntetűen tudtuk, hogy melyik három lánytól kell elbúcsúznunk, ugyanakkor a döntés nagyon nehéz volt, mert az idei a Nemzet Szépe eddigi legerősebb mezőnye. Nagyon szépek, okosak és ügyesek a lányok. Dr. Horváth Vivien, Kiss Marietta és Fülöp Csenge számára már véget ért a verseny” – mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapító-tulajdonosa.

“A kiesők rosszul viselték, hogy el kellett hagyniuk a felkészítőtábort, mert mindenki reménykedett abban, hogy nem neki kell hazamennie. A döntés után megindokoltuk nyilvánosan a döntés okát, és el is fogadták az értékelésünket” – tette hozzá Felleg Tícián.

A Nemzet Szépére 21 és 27 éves kor között bárki jelentkezhet, de fontos a természetesség: plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a potenciális királynők körében. A jelentkezők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is. Kizáró ok továbbá, ha valakiről pornográf jellegű anyag készült korábban, házas, gyermeke van, vagy káros szenvedélyben szenved.

A döntőre idén június 3-án, a Gödöllői Királyi Kastélyban kerül sor. A zsűriben mások mellett Orosz Barbara, Fenyő Iván és Bus István, a Playboy magyar kiadásának főszerkesztője dönt majd a királynőről.

hírdetés
hírdetés