Lefejezett, brutálisan megcsonkított kutya tetemére bukkantak Zuglóban a helyi állatvédők. Nagy erőkkel keresik a brutális elkövetőt.

A Zuglói Állatvédők szervezete számolt be arról a Facebook-bejegyzésről, amelyben egy brutálisan megcsonkított állati tetem megtalálásról írtak. Az állat tetemére Zuglóban lett figyelmes a bejegyzés írója, aki a posztot azóta azonban eltávolította.

Az állatvédők értesítették a Zuglói Önkormányzati Rendészetet is az esetről, ám az azonosítás lehetetlen volt, mivel az elkövető eltávolította az állat fejét és végtagjait.

Végül a rendőrséget is értesítették, akik kiérkezésük után elvégezték a szakszerű helyszínelést és engedélyezték, hogy a tetemet átadják a NÉBIH részére, további vizsgálatokra. A szakvélemény szerint pedig teljes bizonyossággal megállapítható, hogy egy kutya tetemére talált rá a bejelentő.

A Zuglói Állatvédők a bejegyzésben továbbá a feljelentésen kívül arra is kitérnek, hogyha bárki látott, hallott valamit a környéken az említett időpontban, tehát június első felében, bármilyen lényeges információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, akkor értesítse őket.

hírdetés
hírdetés