Több éves kutatómunkát, majd több éves gyakorlati tesztelést követően a széles nyilvánosság előtt is bemutatkozik a fotokatalitikus bevonatrendszerek új generációja. Több mint 160 évvel Semmelweis Ignác úttörő munkáját követően újra a magyar innováció, a hazai tudás teszi elérhetővé világszerte a vírus- és baktériummentes felületek új generációját.Több éves kutatómunkát, majd több éves gyakorlati tesztelést követően a széles nyilvánosság előtt is bemutatkozik a fotokatalitikus bevonatrendszerek új generációja. Több mint 160 évvel Semmelweis Ignác úttörő munkáját követően újra a magyar innováció, a hazai tudás teszi elérhetővé világszerte a vírus- és baktériummentes felületek új generációját. 

A Resysten WhiteTitan bevonatrendszerek forradalmi változást hozhatnak világszerte a nagy forgalmú terek, tömegközlekedési járművek higiéniai körülményeiben. A nemzetközi kutatásokra épülő, de hazai fejlesztésű bevonatrendszer természetbarát módon fejti ki hatását, alapanyaga élelmiszer-adalékanyagként is nyilvántartott természetes fémoxid, amely megtalálható többek között rágógumikban, fogkrémekben, napvédő krémekben, és egyéb naponta használatos termékekben is.

Az elmúlt évek során a Resysten bevonatrendszert több mint 160 tömegközlekedési járművön, a M2, M3 és M4 metróvonalak mozgólépcső korlátjain, élelmiszeripari high-care területeken, egészségügyi intézményekben teszteltük.

A bevonatrendszer még a legnagyobb igénybevételnek kitett területeken is közel 90%-al csökkentette a szennyezettséget mérő ATP teszt szerinti kiindulási értékeket, azaz köznapi értelemben ennyivel lett „tisztább” a kezelt felület. A fotokatalitikus védőbevonat szabad szemmel láthatatlan, a felületet megérintve sem érezhető a jelenléte.

Mitől egyedülálló a Resysten WhiteTitan rendszer? Bár az elmúlt években világszerte komoly kutatásokra épülő eredmények születtek a fémoxid-alapú fotokatalitikus bevonatrendszerek területén, a hazai fejlesztésű Resysten WhiteTitan rendszer már most alkalmas ipari méretekben is a legkülönfélébb felületek (fa, fém, üveg, textil, stb.) kezelésére, amelyet a nemzetközi piacon is egyedülálló módon szolgáltatásként, a hatásosságra garanciát vállalva, egyedi szórástechnológiával hordunk fel. További különlegessége, hogy a Resysten WhiteTitan egyedülálló összetétele miatt az anyagba úgy épül be, hogy legalább egy éven keresztül aktív marad, miközben a hatása nem csökken számottevően.

Ezért a megoldás egyedülálló módon egészíti ki a megszokott vegyszeres tisztítási kezeléseket, amelyek hatása gyorsan csökken és tulajdonképpen a következő kéz érintéséig tart. Azonban amennyiben a felület a Resysten WhiteTitan rendszerével is kezelve van, a szabad szemmel láthatatlan fotokatalitikus reakció mindaddig aktívan véd a vírusok és baktériumok elszaporodása ellen, ameddig a felületet fény éri.

Az elmúlt évek tapasztalataira alapozva a Resysten Hungary Kft. 2017-ben a hazai és nemzetközi piacon egyaránt vezető szerepet kíván betölteni az új generációs fotokatalitikus megoldások területén. Ennek érdekében hazai kutatókkal együttműködve számos olyan termék fejlesztésén dolgozik, amelyek már a gyártás során megkapják ezt a jövőbemutató technológiát.

hírdetés
hírdetés