Összefogtak az egyetem hallgatói, hogy hazautazhasson szülőföldjére kedvenc takarítójuk.  A bristoli egyetem rend és tisztaság felelőse Gordon álma teljesült.

 

Összefogtak a bristoli egyetem hallgatói: közösségi pénzgyűjtéssel kalapoztak össze több mint 500 ezer forintnak megfelelő összeget, hogy segítsenek kedvenc takarítójuknak, Herman Gordonnak hazautazni. A jamaicai férfi kisebb legendának számít az intézményben: mindig mosolyog, vicceket mesél, és soha nincs rossz kedve. A hallgatók ezért nagy becsben tartják őt, mivel nem egyszer segített már át diákokat egy-egy nehezebb napon azzal, hogy felvidította, megnevettette őket.

Egy internetes közösségi adománygyűjtő oldalon szervezték az adakozást, ahol öt nap alatt összegyűlt a szükséges 1500 fontnyi összeg. 230 diák adott bele több-kevesebb pénzt. Az egészet meglepetésnek szánták és videóra vették, amikor átadták neki a pénzzel teli borítékot. A férfi zokogásban tört ki, amikor megkapta az ajándékot és hozzá a kedves szavakat:

Nagyon sokszor jókedvre derítettél minket az év során és azt akartuk, hogy tudd, nagyon szeretünk téged és fontos vagy számunkra.

 

hírdetés
hírdetés