LL Junior, Strasszer Tibor sztárügyvéd, Hajdú Péter tévés producer, Varga Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó, Sidiropoulou Niki görög bajnok és olimpikon párbajtőrvívó, Borbély László színművész és Szabó Nóra joga oktató – csak néhány azok nevei közül, akik megnyitották Budapest új természetgyógyász központját a Mátrix Holistic Centert.

 

Az új természetgyógyász központ célja, hogy speciális módszereivel segítsen a hétköznapi stressz feloldásában, a fiatalság, az egészség megőrzésében és nem utolsó sorban, hogy élhetöbbé tegye mindenki életét.

Lednyiczky Gábor, a Mátrix Center vezetője elmondta: az egészséges életmódhoz a szemlélet megváltozásán keresztül vezet elsősorban az út. A főként sejtkommunikációra épülő természetgyógyász központ szinte minden nyűgre, bajra ad megoldást. Ráadásul 1-110 éves korig bárki jöhet.

A neves színművész Borbély László nem titkolja ő már régóta él a sejtkommunikációt serkentő és javító eszközökkel.

Nagyon jó. 20 perc pihenés ezen berendezésekkel olyan mintha 8 órát szundiztam volna. Ráadásul az öregedést is lassítja, de ez látszik is rajtam nem ? – mondta Borbély.

A sportolók is használják a majd 50 éves múlttal és kutatási háttérrel bíró katonai fejlesztésű készülékeket.

Én főként versenyek elött használom és utána is. Nagyon jót tesz a regenerálódás terüeltén is –mondta az Esti Újságnak a görög olimpikon Sidiropoulou Niki.

A szervezet megújulását segítő módszereket oktatják majd, de sok más is lesz a központban, ahol még különleges jógaórák is helyet kapnak majd, amelyet Szabó Nóra tart majd, aki Nepált is megjárta és az elsők közt kezdett gyűjteni a pár évvel ezelötti a súlyos földrengés sújtotta Himaláján élő túlélőinek .

hírdetés
hírdetés