Teljesen meztelenül mászkált egy nő napközben a XX. kerületi Kossuth Lajos utcában, az Árpád-házi Szent Erzsébet Főplébánia mellett. Erről számolt be a kerületi Ittlakunk portál.

A fura eset során a rend őrei is megérkeztek a meztelenül sétáló hölgyhöz , akit szokás szerint a pesterzsébeti járőrök igazoltatták, kérdés, hogy volt-e nála bármilyen okmány, hisz ruhája nem volt. Az pedig teljességgel kizárt, hogy azért szegény zavarodott hölgy a kezében szorongatta volna a személyijét.

Azt, hogy miért sétált ruha nélkül a nő nem tudni, mint ahogy azt buy cheap Cialis sem, hogy esetleg orvosi kezelésre szorul-e.

Sajnos amióta az országos pszichiátriai ellátás tulajdonképpen megszűnt sok beteg és kezelésre szoruló személy került az utcára, akiket ellenőrizni szinte lehetetlen, hisz régen épp ezért voltak ezen intézményekben, ahol el látták őket, figyeltek rájuk valamilyen szinten.

Tavaly májusban és júniusban többször is előfordult, hogy meztelen nők sétáltak Budapest utcáin, az egyik esetben a nő egészen hosszú utat megtett ruha nélkül a tömegközlekedési eszközökkel, mire valaki megkérdezte, hogy miért van így öltözve. Csepeltől egészen a Nyugati térig jutott. Május végén meztelen férfiakat is fotóztak Budapesten.

Post expires at 6:25de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés