Drámai és végzetes repülés. A fi­a­tal modell sé­ta­re­pü­lésre in­dult a ba­rá­ta­i­val, de a fel­szál­lást kö­ve­tően nem sok­kal vég­ze­tes tra­gé­dia tör­tént.

Az arizonai Scottsdale nevű város közelében életét vesztette a híres Instagram-modell, Mariah Coogan és 5 közeli barátja egy repülőgép-szerencsétlenségben.

A 6 fős társaság egy Piper PA-24 Comanche típusú kisgéppel akart átrepülni a közelben található kaszinóvárosba, Las Vegasba, de a felszállást követően – egyelőre ismeretlen okok miatt – nem sokkal a repülő egy golfpályára zuhant. A tragédia pillanatában a fedélzeten utazó összes ember életét vesztette, a helyszínre kiérkező mentők már senkin sem tudtak segíteni.

A hatóságok egyelőre nem adnak ki információkat a balesetről, még vizsgálják a baleset pontos körülményeit. Sajtóinformációk szerint tragédiát túlterhelés okozta, ugyanis a ezt a típusú repülőt négy fő szállítására tervezték.

Mariah Sunshine Coogan lovas edzőként dolgozott szülővárosában, a kaliforniai Santa Rosában. A középiskola után kezdett modellkarrierbe, több nagy ügynökséggel is volt szerződése. Az Instagramon 30 ezer ember követte.

hírdetés
hírdetés