A jövő hónapban, Las Vegasban akarják megdönteni a világrekordot a legnagyobb szex-orgia kategóriájában, több mint ezer résztvevőt várnak a szervezők.A Guiness rekord nem fog bekerülni a legek könyvébe, mert egy hitelesítő sem vállalta a swinger esemény veszélyeit.

A párok egymással és másokkal is lefeküdhetnek, de csak akkor, ha ezt szóbeli beleegyezés előzte meg. A belépő pároknak 25 ezer, egyedülálló nőknek 7 ezer forint, egyedülálló férfiakat pedig nem engednek be, pár kivételtől eltekintve, akik párokkal, csoportokkal érkeznek.

A jegy árában benne vannak a szükséges óvszerek, síkosító, kéztörlő, kézfertőtlenítő, egy „szexi batyu” és egy maszk.

A belépés előtt mindenkinek be kell mutatnia a személyijét és egy papírt is alá kell írni, amiben egyebek mellett az is szerepel, hogy az orgia alatt végig figyelik őket a biztonságiak.

Az eddigi világrekord egyébként 500 ember, 250 pár, ezt a csúcsot Japánban állították be. Ezt a csúcsot a Las Vegas-i szervezők szerint simán megugorják az egy négynapos fesztivál keretein belül megtartandó kétórás orgiával. Hivatalos azonban nem lesz a világrekord, legalábbis a Rekordok könyvébe nem kerülhet be, mert nem lesznek ott a Guinness ellenőrei.

hírdetés
hírdetés