Vajon mennyire kell nyitottnak lennünk a szerelemben? Mostanában ellepnek bennünket a társkereső oldalak. A szabad kapcsolatok korát éljük, ahol senki sem akarja lekötni magát, vagy ha tartozik valakihez, a mellett is szeretne mást. Melyik férfi ne akarna két nőt látni az ágyában? Pláne, ha egyikük a szerelme.

Vajon mennyire kell nyitottnak lennünk a szerelemben? Mostanában ellepnek bennünket a társkereső oldalak. A szabad kapcsolatok korát éljük, ahol senki sem akarja lekötni magát, vagy ha tartozik valakihez, a mellett is szeretne mást. Melyik férfi ne akarna két nőt látni az ágyában? Pláne, ha egyikük a szerelme.

Sokszor találkozunk ezzel a jelenséggel és lassan már csak a párkapcsolat egészséges fűszereként gondolunk erre a témára. De mi a helyzet a swingerrel? Mi van akkor, ha még háromnál is több szereplősre kívánják egyesek bővíteni az intim kapcsolatot? Bevallom nem vagyok egy elítélős fajta, de ezen nekem is mélyebben el kellett gondolkodnom. Vajon mi viheti rá a párokat, hogy abban a szituációban akarják látni a párjukat, vagy mi az ami nem?

Én igyekszem mindig pozitív, megértő módon vizsgálni a deviáns viselkedést. Tekintve, hogy manapság a deviáns szó teljesen átértékelődött, vagy legalább is a nem megszokott látásmód lassan, de biztosan begyűrűzött a köztudatba, nem törődve a társadalom által erkölcsösnek tartott viselkedéssel és gyökeret vert az átlag emberek hálószobájában. 
Egy átlag ember, ha betéved egy ilyen oldalra, ahol párok párokat keresnek, többnyire csak fogja a fejét, hogy emberek miért is csinálnak ilyesmit? Bennem is élénken él ez a kérdés, hogy vajon mi a motiváció? Azért itt leszögezném, hogy véletlenül nem sodródunk swinger oldalakra, mint amilyen például a swingercity.eu! Ha oda kattintottál, akkor lássuk be, hogy érdekel a téma!  Sőt továbbmegyek, tökéletesen biztos, hogy érdekel, mert ezt a cikket is olvasod. Én kutattam kicsit, beszélgettem emberekkel akik ilyen “deviáns viselkedést” végeznek mondjuk szombat este és a következőre jutottam:

És tudom, most sokan mondjátok, hogy beteg a világ, de fogjuk csak meg másik oldalról ezt a kérdést! A szerelemben az emberek folyton azt hangoztatják, hogy mennyire mindent megtennének egymásért. “Meghalnék érte, lehoznám neki a csillagokat!”
Hányszor hallottuk férfiaktól? Nos ezekben a körökben nem kell asztronautának lenni ahhoz, hogy mindkét fél boldog legyen. Persze ehhez szükséges egy bizonyos gondolkodás, mi szerint a társadalmi értelemben emlegetett “hűség” nem létezik.
Hűen ki kell tartani jóban rosszban, tolni az élet magasan megpakolt taligáját kéz a kézben. De! És itt a de!
Nem tilthatunk meg valamit a párunknak amire vágyik és ami neki jó! Hogy miért? Mert az már nem róla szólna, hanem arról, hogy a mi egónk nem engedi más kezére az általunk imádottat. Hogy a mi tulajdonunkat más érintse. Hogy mással élje meg ugyanazt az örömöt amit velünk, azt az intimitást, pillanatot, hívd ahogy akarod. Itt megjegyezném, hogy nincs miért aggódni, mert szerelemben, boldogságban élő párok esetében sosem lesz mással ugyanolyan mély és bensőséges az élmény mint egymással. Mert a  swingerezők a testüket és az agyukat etetik. Otthon a párjukkal zárt ajtók mögött pedig a lelküket.

Minden pasi fantáziált már másikról, mint aki minden nap mellé fekszik! Mi nők könnyebben letesszük az egót és könyveljük el vadászösztönnek ezt a vágyat. Hiszen ezt az Isten vagy az evolúció fajfenntartás okán beléjük kódolta.

De mi a helyzet a férfiak egójával? Miért olyan nehéz nektek pasiknak megérteni, hogy mi is akarunk mást kóstolni, mást érezni, mint a megszokott? Képzeljétek el, hogy mi is fantáziálunk néha a boltos srácról, vagy a férfiről a műkincs kereskedőnél, vagy tudom is én. Miért kell nekünk életeket leélnünk azzal a tudattal, hogy míg ők vadásznak, mi birtokolt tárgyként tengődünk és kapjuk ugyanazt a feelinget éveken át? Tökéletesen meg tudom érteni, hogy vannak olyan nők akik képesek istenként tisztelni azt a férfit aki a saját egóját félretéve , a nő örömét szem előtt tartva gondolkodik. Hajlandó beengedni imádott feleségét egy szobába, ahol bárki bármilyen módon boldoggá teheti. És ha ezt semmilyen féltékenység nem követ, az a szeretet egyik legtisztább és legcsodálatosabb módja. Ha a nőt önmaga birtoklási paranoiája elé helyezve őszintén örül a párja boldogságának, miként ő megéli minden szexuális fantáziáját. Jutalmul ezek a nők ebben a mélyen elrejtett világban olyan trükköket és praktikákat tanulnak, amiket aztán köszönetként tökéletesen felhasználhatnak otthon a négy fal között. Tudom, most sokakat rémesen megbotránkoztatok, de gondoljatok egy kicsit bele mélyebben ebbe a feelingbe!

Kutatások igazolják, hogy akik swingereznek, sokkal kisebb arányban lépnek ki egy harmadik fél miatt a kapcsolatból. Hiszen mi a fenének mennének másik nő után, ha kvázi ajándékként megkapják az asszonytól szombat este szervezett randi keretein belül? És ha ügyesen keverik ennek a játéknak a lapjait 2 dolog marad a végén. Jó sok orgazmus és az érzés, hogy a párjuk annyira szereti őket, hogy nem bánja, ha egy időre más veszi birtokba a testüket. Hát részemről ennyi a magyarázat.
Így mondhatjuk, hogy a swingercity.eu  boldogabbá és teljesebbé teszi a párkapcsolatokat és ez által jobb világot épít. Ez ám a társadalmi szerepvállalás!

(Bánrévi Lili)

 

hírdetés
hírdetés