Rendőr akar lenni az expornós, de a  múltja miatt még nem mondtak rá áment . Sőt  az esküt is csak nagy nehezen tehette le, miután egy bíróság i ítélet szerint ebben sem akadályozhatják meg.

Kristen Hyman az Egyesült Államokban él, és már javában arra készült, hogy a Hudson megyei seriffhivatal egyik munkatársa lesz. Most azonban veszélybe került a leendő állása, mivel fény derült múltjának egyik sötét pontjára, amely nem éppen összeegyeztethető a köz szolgálatával.

Kristent 6 nappal azelőtt függesztették fel május 26-án, hogy befejezte volna a rendőrakadémiát. Az ok, hogy korábban, 2010 és 2012 között rendszeresen szerepelt pornófilmekben, illetve privát kuncsaftjai is voltak – írta meg az NJ.com.

A nő ellen fegyelmi eljárás indult. A meghallgatásán azzal védekezett, hogy ezekben a filmekben sosem szerepelt meztelenül és sosem vett részt szexuális aktusokban. Ő ugyanis dominaként látható a művekben, aki csupán kínozza és rendre utasítja az arra izguló férfiakat.

 Ezek ostoba dolgok, amelyeket még kölyökként csináltam – fogalmazott Kristen, aki „kölyökként” férfiakat rugdosott és korbácsolt meg, fojtogatta őket vagy tűsarkú cipőben lépett rá az arcukra.

Az eljárási tárgyalás során a védőügyvéd kiemelte, hiba volt meghallgatás nélkül azonnal felfüggeszteni a nőt. Ezt a bíró el is fogadta, így Kristen végül június 8-án felesküdött rendőrré válhatott. Ez azonban még koránt sem jelenti azt, hogy valóban szolgálatba is állhat majd a közeljövőben. A tárgyalása június 27-én folytatódik.

hírdetés
hírdetés