Paul Hellyer, aki a kanadai védelmi erőket irányította a 60-as években, most kiállt ország-világ elé, és kijelentette: az Illuminati létezik. A szervezet Svájcban és Németországban és Magyaroroszágon is működött.
Nemcsak, hogy létezik a hírhedt Illuminati, valóban az ő irányításuk alatt van a világ. Ezzel a kijelentésével Hellyer a legmagasabb rangú politikai személy, aki kiállt az Illuminati létezése mellett. Egy podcastban beszélt minderről a volt védelmi miniszter, aki szerint a háttérhatalomnak megvan a technológiája arra is, hogy visszafordítsa a klímaváltozást, de visszatartja azt, hogy segítse az olajcégeket – írja a DailyMail.

Az 1776-ban alapított rend állítólagos továbbéléséről és vélelmezett ténykedéséről számos mítosz és összeesküvés-elmélet alakult ki. Ilyen a francia forradalom kirobbantásának vádja is, miszerint illuminátusok álltak volna a háttérben. Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei titokban tovább élnek és még ma is világuralomra törnek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták és okozzák máig i

hírdetés
hírdetés