Végre igazi csajos autógumit dobtak piacra. Nem tudni, hogy mekkora tömegek követelték ennek az új guminak a piacra dobását, de most végre itt van, megérkezett.

Autógumi  vásárláskor többféle szempontot is figyelembe szoktunk venni. A legfontosabb ugyebár, hogy stimmeljen az átmérő és a szélesség, de persze emellett a mintázat és az ár sem mindegy. Mostantól pedig akár már arra is odafigyelhetünk, hogy a gumi oldalfalát milyen díszítés ékesíti.

Történt ugyanis, hogy a dél-koreai Nexen gumigyártó bemutatta a világ első Hello Kitty ihlette gumiabroncsát. Az újfajta gumi oldalán a már jól ismert Hello Kitty motívumok és feliratok vehetők szemügyre, természetesen rózsaszínben. Azon sem kell aggódni, hogy a díszítések idővel lekopnak, ugyanis a rózsaszín felületek anyagukban színezettek.

A Hello Kitty jogtulajdonosa, a Sanrio nemcsak a cicás márka, hanem a Cinnamoroll licencjogait is eladta a Nexennek, így a jövőben akár ez a hosszú fülű japán állatka is visszaköszönhet ránk a hölgyek autóinak kerekéről. A forgalmazás 2018-ban fog megkezdődni, tehát az idei téligumink sajnos még nem lehet ilyen szupercuki

 

hírdetés
hírdetés