Kiharapta szomszédja arcának egy darabját egy brit nő. A brutális tett egy kölcsönkért tej miatt robbant ki.

A hulli Daniella Farrow múlt júliusban a lányával az egyik szomszédjához ment vendégségbe, de amikor a nő kávézni akart, elszabadult a pokol. A 13 éves gyereket ugyanis átküldték a szomszédba, hogy kérjen kölcsön tejet, de a lány üres kézzel és a dühös szomszédokkal tért vissza.

A 36 éves Hazel Gill és 20 éves fia nagyon dühös volt, mert mint kiderült, a tinilány hosszasan dörömbölt az ajtón, és nem ez volt az első eset, hogy Farrowék zaklatták őket. Ezt Gill meg is mondta az anyának, de mikor elfordult, Farrow többször is fejbe ütötte őt.

A szomszédok összeverekedtek, és Gill állítása szerint önvédelemből harapott: kitépett egy nagyobb darab húst szomszédja arcából. Farrow először észre sem vette, mi történt, csak akkor tudta, hogy baj van, mikor a lánya sikoltozni kezdett.

A kiharapott darabkát nem találták meg, Farrow arcán pedig örökké látszódni fog az incidens nyoma. A nő azonban a lánya miatt aggódik: a tini ugyanis magát hibáztatja az eset miatt, és már többször is említette, hogy meg akarja ölni magát ezért.

Gillt és a fiát most mentette fel a bíróság, mivel az anya önvédelemből harapott.

hírdetés
hírdetés