Lottómilliomos gyerekét üldözték a rendőrök Vácnál, aki végül meghalt . A 32 éves férfi luxus Audija feje tetejére állt és kigyulladt.

 

A baleset hajnali 4 óra 40 perckor történt. Vác külterületén egy bizonytalanul haladó Audira figyeltek fel a rendőrök a 2106-os számú úton, ezért szirénázva indultak el az autó felé. A sofőr viszont nagy sebességgel Rád felé hajtott tovább, majd egy enyhe ívű bal kanyarban letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, felborult, és az autó kigyulladt. A Bors úgy tudja, a férfi legalább 190 kilométer per órás sebességgel hajtott.

A meghalt Cs. Attila édesapja tavaly közel 50 millió forintot nyert a skandináv lottón, a nyereményt pedig szétosztotta a gyerekei között, a balesetben meghalt fia is ebből vette a felborult luxus Audit.

Attilát gyerekkora óta ismerem. Úgy tudom, hogy egy lakásavató buliról jött haza a barátaitól, talán fogyasztott valamit, ezért ijedhetett meg a rendőröktől – mondta a Borsnak a férfi egyik szomszédja. A lap az apával is tudott beszélni, aki szerint a fiára nem volt jellemző a felelőtlen viselkedés, alkoholt is ritkán ivott.

 

hírdetés
hírdetés