A nyár elejére jellemző könnyed, meleg napok után egyszer csak berobban a nyár és talán vele együtt végre a strandidő is. A vízparti nyaralás, kirándulás tökéletes kikapcsolódás élményét nyújtja különösen azok számára, akik évente csak pár alkalommal lehetnek tenger vagy a Balaton közelében.

A nyár elejére jellemző könnyed, meleg napok után egyszer csak berobban a nyár és talán vele együtt végre a strandidő is. A vízparti nyaralás, kirándulás tökéletes kikapcsolódás élményét nyújtja különösen azok számára, akik évente csak pár alkalommal lehetnek tenger vagy a Balaton közelében.

 

Nyári hónapokban a legkönnyebb ruhadarabokra vágyunkA nyári napokat sokan töltik a szabadban, gondosan figyelve a tűző nap ártalmaira is. Az időjárás szeszélyeire, valamint a strandolás és az esti, vízparti sétákra is készülni kell, amikor a nyaralásra szánt ruhatárat válogatod össze. A könnyű anyagokból készült ruhák, szoknyák mellett nem árt néhány pamut kardigán és hosszú nadrág sem. Sőt, egy-két kendőt is vigyél magaddal, bármikor a válladra veheted, ha tűz a nap.

Végre nyár, jöhet a szabadság

A hosszú tél és bezártság után eufórikus hangulat törhet az emberre, amikor végre szabadon élvezheti a napfürdőzést. Az aktív pihenés, kirándulások mellett a vízparti nyaralás is közkedvelt a családok körében. A nyári kikapcsolódásra bátran lehet egy kicsit több ruhaneműt csomagolni, hiszen a könnyű anyagoknak alig van súlyuk, és a bőröndben is kis helyet foglalnak.

A Desigual nyári, virágos ruháit öröm viselni, nemcsak amiatt, mert végtelenül kényelmesek, hanem mert teljes összhangban vannak a természet nyári pompájával is. Virágok, egzotikus gyümölcsök, páfrányok vagy pillangók, mind-mind a végtelen szabadságot idézik.

Vízpartok elengedhetetlen darabjai a strandruhák

Ha már vízpart, ahol a fürdőruha alapviselet, a napozás után viszont sok hölgy szeret felkapni egy kényelmes strandruhát és abban menni a fagyishoz, vagy elkísérni a gyereket a csúszdához. A strandkendők ugyanilyen praktikus darabok, jó szolgálatot tesznek, ha pillanatok alatt szeretnél magad köré tekerni egy lezser ruhadarabot. Ráadásul, ha vizes lesz sem gond, mert a könnyű anyag nagyon hamar meg is szárad.

Ha a strandolás után még kirándulás vagy gondtalan hajózás élménye vár, egy csinos, ujjatlan ruha a válladra terített kendővel tökéletes viselet lesz. A Desigual strandruhái könnyű, lenge anyagból készülnek, amiket a hölgyek szívesen hordanak a strandon és az esti naplementés borozgatáskor is. Hűvösebb estékre vagy a csillagos ég bámulásának idejére egy pamut kardigán is legyen kéznél.

Könnyű, virágos kelmékkel garantált a csinos megjelenés

A pamut, len és viszkóz anyagok a nyári ruhák tökéletes alapanyagai. A jól összeállított nyári ruhatár darabjainak megtalálásához érdemes a Desigual kínálatában körülnézni. Lezser fazonok, jól variálható hosszú és rövid szoknyák, trapéznadrágok gondoskodnak a kényelemről.

Míg a tervezői fantázia által megálmodott minták és színek egyvelege az egyedi megjelenést garantálja, akár éveken át hordhatóak a mínőségüknek köszönhetően.

hírdetés
hírdetés