Olvasói levelet kaptunk a több mint egy hónapja tartó Lovit lejárató és elképesztő tartalmú cikkek ügyében, amelyet egy krimi oldal közölt. Mi is írtunk arról, hogy kitiltott személyek és, kitiltott drogkereskedők próbálják a Kincsem Parkot és az ott lévő sportolókat lejáratni. Olvasónk levelét  most leközöljük és a végén pár észrevételt mi is tettünk, hogy ezt a szövevényes ügyet mások is átlássák. 

Megdöbbenve olvastam az utóbbi hetek történéseit, melyet a Privát Kopó –önmagát bűnügyi magazinnak nevező- internetes hírportál kezdeményezett a Kincsem Park beszennyezése ügyében.

Jómagam is járok ki a versenyekre, de sem tulajdonos sem idomár, vagy hajtó nem vagyok. Ennek ellenére eddig bírtam szó nélkül hagyni az ügyet, és ezért örültem nagyon, amikor végre valós tényeket olvashattam az Önök 2018. 01. 06.án lehozott cikkükben.

Azért döntöttem úgy, hogy írok Önöknek, mert ma reggel olvastam a Privát Kopó legújabb publikációját, amiben ismét valótlanságokat állítanak, ráadásul erős ellentétbe kerültek a korábbi cikkekben leírtakkal, és ezért szeretném segíteni az Önök munkáját abban, hogy reális információkhoz jussanak.

A Privát Kopó első a Kincsem Parkot érintő kiadványában, melyet 2017. decemberében hoztak nyilvánosságra azt írják, hogy Lakatos Csaba „úgy beszél az igazgatóval, mintha a seggéből rántotta volna ki.”. Ezzel szemben a mai írásukban azt publikálták, hogy egy rögzített telefonbeszélgetés alkalmával Lakatos azt mondta, „Csütörtökön odamegyek a Pécsihez kikönyörgöm hogy vissza engedjék…”. Kérdem én, hol van az említett tiszteletlenség? Arról nem beszélve, hogy a Privát Kopó szerkesztősége heteken keresztül azt állította, és tényként közölte, hogy Lakatos terrorizálja, és orruknál fogva vezeti a Kincsem Park vezetőségét.

Személy szerint azért érzem magam érintettnek az ügyben, mert Lakatos Csaba engem kért meg anno, hogy az említett kérvényt megírjam, amelyben Poruben kitiltásának az eltörlését kérte a többszörös champion. A Privát Kopó nem nevezi meg a személyt, akinek a kitiltása eltörléséről szól a cikk, aminek az oka az lehet, hogy a kitiltott Poruben Tímea, és a Privát Kopó főszerkesztője, Valencsik Ferenc hónapok óta egy párt alkotnak. Ma már össze is költöztek s ennek hangot is adtak a közösségi oldalon.

Poruben Tímeának sok van a rovásán, épp ezért még én is kértem Lakatos Csabát, hogy ne segítsen neki, de ő azt mondta, minden ember érdemel egy második esélyt. De mire Lakatos a kérvényt eljuttatta volna az igazgatóhoz, kezdetét vette a Privát Kopó ámokfutása. Ennél a pontnál azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Privát Kopó cikkében áldozatnak beállított M. Ágnes és fia baráti viszonyt ápolnak Porubennel.

Remélem, hamarosan pontot tehetünk ennek az ügynek a végére, és mindenki valós képet kap a Kincsem Parkról, a vezetőségről, a sportolókról, és a rosszakaróikról is.

Köszönöm, hogy elolvasták a levelem, várom a folytatást! –írta a lelkes olvasónk.

Valóban olvasónk jól emlékszik 2017.december.15.-én M. Ágnes nyilatkozott a bűnügyi oldalnak, idézzük.

„Van itt egy idomár-hajtó, Lakatos Csaba, aki azzal kérkedik, hogy bármit el tud intézni Pécsiéknél, akár kitiltást is, és akár a kitiltás feloldását is. Úgy beszél az ügyvezetővel, mintha a seggéből rántotta volna ki. Ez meg hogy van? Ki ez a Lakatos, és mi fűzi őt össze Pécsivel, hogy ügyeket képes kreálni és úgymond elsimítani? Mi az, hogy ő egyenlőbb az egyenlőknél? Ki merem jelenteni, hogy a lóversenysportot egy szűk klikk irányítja, diktatórikus eszközökkel. – mondta M.Ágnes a bűnügyi portálnak.

Ehhez képest egy mostani cikkben titkos hangfelvételek alapján már azt írja krimi magazin, hogy Lakatos egy kitiltott hölgy érdekében könyörgött Pécsinek. Most akkor ez a legendás champion miképp beszélt a Kincsem Park vezetőivel, adódik a kérdés? Illetlenül vagy kérlelve ? Nem mindegy. De úgy tűnik kérve, kérlelve és a meggyőzés erejével, erről legalábbis van hangfelvétel állítólag.

Idézet a mostani 2018.01.11. cikkből, amit rögzítettek.

„Most képzeld el, csütörtökön odamegyek a Pécsihez, kikönyörgöm, hogy visszaengedjék, pénteken beviszem a kérelmet, szombaton mondja az igazgató, hogy minden rendben van, erre pénteken felrakja a Privatkopo ezt a cikket. Már hívom is az igazgatót, hogy ne haragudjon, engem megvezettek.- a titkos felvételek alapján ezt mondta Lakatos. „

Azaz kikönyörögte, nem úgy, ahogy azt korábban M. Ágnes mondta a bűnügyi oldalnak.

M.Ágnes úgy tűnik nagyon megvezethette a bűnügyi portált, ami érthető talán, de el nem fogadható . A bosszú ugyanis szerintünk nem pálya. Úgy tudjuk anno a legendás champion istállótársai volt M.Ágnes és fia M.Valentin, aztán vélt vagy valós sérelmek miatt M.ágnes és M.Valentin viszonya Lakatossal már megromlott. Útjaik pedig elváltak. A hölgy pedig mindenáron a hajtó lejáratására törekszik azóta is úgy tűnik. Ezt bizonyíthaja egyébként J.Ferenc is, akit állítólag Lakatos elrabolt,ez is ezen krimi oldalon jelent meg. Erről is írtak. Mi a férfival beszéltünk, aki kiröhögte szó szerint az ő elrablásáról szóló hírt. M. Ágnesről viszont beszélt nekünk.

Telefonon hívott fel, hogy csináljuk ki a Lakatost, azaz járassuk le, de én ebben nem vettem részt – mondta J.Ferenc az Esti Újságnak.

M.Ágnes ráadásul fia miatt is aggódhat, M.Valentin ugyanis jelentős, mintegy 10 kilónyi drog miatt előzetesben van október óta és jó pár évig ott is marad. A Kincsem Parkból jó pár évre a viselkedésük miatt ki is tiltották őket. Erről írtunk, hogy lökdöstek, fenyegettek hajtókat és alkalmazottakat. Azaz a csillagok állása most nem a legjobb az M.családnak.

A hölgy ellen M.Ágnes ellen pedig mindemellett egy 7 millió forintos csalás miatt van eljárás jelenleg a XIX.kerületi bíróságon. S újabb ügyek is gyülekeznek állítólag körülötte, kérdés, milyen szerepe volt ezekben. M.Ágnesnek úgy tudni már volt baja korábban is a hatósággal és a törvények betartásával. Így a XIX.kerületi perben ez nem lesz piros pont.

A hölgy nem titok igen jó viszonyban van egy a koszovói drogmaffia oszlopos hölgytagjával, akinek például segédkezett tőrbe csalni egy ártatlan személyt, 2016-ban, és akinek az autójába drogot tettek. Ezen ügyben is per van folyamatban . A súlyos bűnügyben a vádlott a drogmaffia tagja. Az ügyben eljáró rendőr az eset miatt viharos gyorsasággal távozott a testülettől, talán nem véletlenül. M.Ágnes pedig tanú, de a szerepe igencsak fontos volt az ügyben ugyanis ő hívta fel a törbe csalt személyt, hogy találkozzanak. Feltehetőleg nem véletlenül és feltehetőleg tudott arról, hogy az autóban drog van elrejtve és az utcán már várják a rendőrök a lejáratandó személyt.

hírdetés
hírdetés