Ismét bajban van a Bodaszőlőn élő Vilmos, akit édesanyja egyedül nevel. A kisfiú édesanyja írt segítségkérő levelet, mert fiánál kiújult a leukémia.

Ismét bajban van a Bodaszőlőn élő Vilmos, akit édesanyja egyedül nevel. A kisfiú édesanyja írt segítségkérő levelet, mert fiánál kiújult a leukémia.

 

Kisfiam, Vilmos, leukémiás betegségben szenved. Másodszor is meg kell küzdenünk ezzel a szörnyű betegséggel, de segítség nélkül nem fog menni! Vilmosnak a bal heréje megnagyobbodott, kivizsgálások után kiderült, hogy kiújult a leukémiája. A gyógyulásához csontvelő-transzplantációra van szüksége, amely után steril szoba is kell. Lakásunk kicsi és penészes, felújítására nincs pénzünk. Kisfiamat egyedül nevelem, betegsége miatt dolgozni nem tudok, jövedelmem kevés. Utazás, gyógyszerek nagyon sokba kerülnek. Jelenleg is kórházban fekszik Vilmos, kemoterápiás kezelést kap. Ápolási díjból és családi pótlékból élünk, mire mindent kifizetek, nem sok minden marad. Sajnos vannak váratlan kiadásaink is, pl. szemüveget kellet venni, ami 16 800 forintba került. A sok útiköltség megterhelő. Kérem, aki tud, segítsen!

Szeretnék mindenkit megkérni, hogy akinek módjában áll támogassa fiam gyógyulásának feltételeit, köszönöm!

Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget a támogatott családhoz továbbítják.

Ha segítene

Banki átutalás
Erste Bank
Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
Közlemény: Vilmos 609

Adó 1% felajánlás
Adószámunk: 18557071-1-09
Aki tud segíteni célzott adományával, a közleménybe írja be „Vilmos 609”

(Forrás: civishir)

 

hírdetés
hírdetés