Újabb fejlemények a domonyi botrányról. A kamu tábornok, aki a Világbank alelnökének is kiadta magát, úgy tudjuk egy gimnáziumban is oktatott mint a belügyminisztérium koordinátora. Több rendőrségi bűnmegelőzési napon is részt vett, többek között a XIII.kerületi kapitányságon is, sőt még az Amerikai Nagykövetség sajtósaként is próbált tündökölni.

Újabb fejlemények a domonyi botrányról. A kamu tábornok, aki a Világbank alelnökének is kiadta magát, úgy tudjuk egy gimnáziumban is oktatott mint a belügyminisztérium koordinátora. Több rendőrségi bűnmegelőzési napon is részt vett, többek között a XIII.kerületi kapitányságon is, sőt még az Amerikai Nagykövetség sajtósaként is próbált tündökölni.

 

Úgy tűnik a Világank alelnökének magát kiadó és domony városát is megszédítő széltoló súlyos hibát vétett. Az domonyi égből pottyant kamu tábornok felületes volt, hisz  elhitte azt amit a Wikipédia írt a Világbankról. Ott ugyanis nem egyértelmű, hogy  nem elnök asszonya, hanem elnöke van április közepétől a washingtoni székhelyű szervezetnek. Az elnök  Trump bizalmasa Davis Malpass lett.  Így igencsak gyanús és már örkényien vicces , hogy a kamu tábornok és önkormányzati tanácsadó, a méhész városvezetővel Tantó Viktorral közösen levelet írt májusban a Világbank elnökasszonyának, magyarul és rosszul, mert Krisztalina Georgieva csak a szervezet ideiglenes megbízott vezetője volt áprilisig, miután Jim Yong Kim korábbi elnök lemondott.

Úgy tűnik sem a polgármester, sem a tanácsadója nem volt kellően figyelmes, és a tudásuk is igencsak felszínes, ami ilyen pozícióban azért nem túl jó ómen. Főleg nem, ha az egyik épp egy polgármester.

Azonban más furcsaságokra is rábukkantunk. A domonyi kamu tábornok, Világbanki alelnök, ugyanis egy gimnáziumban mint a belügyminisztérium koordinátora oktatta is a diákokat.  Nem semmi. Hogy ezt miképp tehette rejtély és a gimnázium védelmében meg sem írjuk. A lényeg ott is bepalizott mindenkit, akárcsak Domonyban.

De Domony polgármesteri tanácsadója más szerepben is tündökől. Próbálja magát eladni úgy mint az Amerikai Nagykövetség sajtósa. Komolyan úgy érezzük magunkat mint egy rossz szapanoperában lassan, hisz van ezen kamu tábronoknak olyan közösségi oldalas profilja, hogy a munkahelye a BRFK.  Nos ő egy igazi munkahalmozó személy.

De tény kérdése, hogy a kamu tábronok egy XIII.kerületi rendőrségi eseményen is megfordult. Kiváncsain várjuk ki hívta meg őt, és milyen kapcsolata van a BRFK-val ?

Azonban van ennél is durvább  eset. A domonyi polgármesteri tanácsadóvá lett kamu tábornok  egy gyermekelhelyezési ügybe is belekeveredett. Az eset Domonyban történt és a család védelmében be is jelentkezett a kamu tábronok és próbált meg intézkedni,  tábronokként és Alkotmányvédelem HM pecsétes megkereséssel. Azonban pechére az ügy már lezárult, ráadásul úgy, hogy  a kamu tábornok megbízóinak kedvezett de ez csak szerencsés véletlen. Az illetékes hatóság jelezte is a kamu tábronoknak, hogy az ügy lezárult és, hogy  olyan titulusokat és titkosszolgálati nevet tartalmazó pecsétet használ, ami nincs is.  A domonyi pletykák szerint a tábornok ezek után az érintett családtól el is kérte a javadalmazását a sikeres gyerekelhelyezés miatt, ami több mint fura.

Bízunk benne a PMRFK illetékesei ezt az esetet is kivizsgálják, mert ez már befolyással üzérkedésnek is minősülhet, hisz ha a kamu tábronok pénzt kért és kapott ezért az ügyintézsért, s elhitette, hogy ebben ő segíteni tud, akkor ez törvénysértő.  Segítünk a rendőröknek, hogy az erről szóló papírokat megtalálják a domonyi önkormányzatban, nem a polgármesternél.

 

hírdetés
hírdetés