Csak a volt Hungexpo épületeinek bontására kapnak 17 milliót a stadionokból ismert őrző-védőket alkalmazó épületüzemeltetési cég. A szerződést a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt kötötte és nem tudni milyen szakmai alapon, referenciák révén döntöttek így. Érdekes, hogy a súlyos milliókat elnyerő cég fő tevékenysége nem is őrzés védelem, hanem épületüzemelteté

A Patrol Group Kft alapszintű őrzés-védelmi feladatokat kell biztosítani a bontás végéig. Az “emberélet megóvása, balesetveszély megelőzése, illetéktelen személyek megjelenésének elhárítása” a feladat, illetve az, hogy a Városliget Zrt. a “műszaki építési bontási tevékenységét megnyugtató módon tudja elvégezni”. Hogy ez pontosan hány nap, nem tudni, csak sejthető, hogy nem túl sok, mivel a tegnap elkezdődött bontásban máris az épületek jelentős része megsemmisült.

Az mindenképpen érdekes, hogy a nyertes őrző védő cég főtevékenysége nem is ez, hanem az épületüzemeltetés.. S az is sokat mondó, hogy a cég egyszemélyi tulajdonban van , egy dányi illetőségú úr révén. Ráadásul alig több mint egy éves a vállalkozás így nem tudni milyen komoly őrzés-védelmi referenciákkal rendelkezik. Így kijelenthető, hogy a sportpályák mellől felismert kopaszok, vagy az MLSz eseményeken is látható izmos urak, vagy a meggyilkolt maffia vezér környezetében oly sokszor feltűnt testőrök, vagy az MSZP-s Nyakót feltartó izmos secusok, akik közül itt is feltüntek   csak alvállalkozók feltehetőleg és minden a véletlen egybeesésnek tudható be.

A sors fura fintora , hogy a Ligetvédők mindeközben adományokból tartják fenn magukat, és a Facebookon kalapoznak, hogy ki tudják fizetni a szabálysértésekért kirótt büntetést, ami számításaik szerint 1-1,5 millió forintra View Browsing History rúghat.

Post expires at 6:28de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés