Szép kis fogás: több száz adag kábítószergyanús növényi származékot, valamint marihuánát és amfetamint foglaltak le a rendőrök.

 

A rendőrök Debrecenben fogták el azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. A debreceni rendőrök olyan információt kaptak, amely alapján azonosítottak három debreceni lakost, akik összefüggésbe hozhatóak kábítószer-kereskedelemmel.

A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival összehangolt akció keretén belül szombaton elfogták S. Tibort, K. Márkot és O. Gergőt, akik a megalapozott gyanú szerint Debrecenben kábítószergyanús növényi anyagot és fehér port rendszeresen árusítottak. A rendőrök a gyanúsítottaktól több száz adag kábítószergyanús növényi származékot, valamint marihuánát és amfetamint foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók további öt, fogyasztással gyanúsított debreceni lakost fogtak el és állítottak elő a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozóhatóság a 36 éves K. Márkot és a 20 éves O. Gergőt bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával, a három férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg az öt fogyasztóval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

hírdetés
hírdetés