Beidézte a felcsúti buszmegállót építő Kétfarkúakat a rendőrség. Lehet mind hamarosan gyanúsítottak lesznek, mert építeni mertek az utasokat kiszolgáló és óvó megállót, ami szép is, jó is.

Felcsúton sincs kolbászból a kerítés hiába Orbán Viktor faluja. Az utak kátyúsak, a buszmegállóban pedig nincs egy pad vagy az esőtől védő beálló.

Ezeket a problémákat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt saját erőből oldotta meg. Buszmegállót építettek, a kátyúkat betömték. De ennek Felcsúton nem örülnek. Múlt héten az önkormányzat arra kérte a kutyapártot, hogy a kátyúk helyén állítsák vissza „az eredeti állapotot“, azaz fúrjanak lukakat, kátyúkat a kijavított útba. 

Az önkormányzatnál a buszmegállónak sem örülnek. Először csak felszólították a pártot, hogy bontsák el az építményt. Ma viszont idézést kaptak a párt aktivistái. Ahogy Facebook oldalukon írják, elkezdték behívni a rendőrségre azokat, akik a felcsúti buszmegállót építették.  “Tulajdonosi hozzájárulás nélküli építés szabálysértés elkövetése” miatt.

Azt nem tudjuk, hogy ez mióta rendőrségi ügy és valójában bűnügy-e egyáltalán, mert első ránézésre polgárjogi kérdés lehet maximum.

hírdetés
hírdetés