Kiszúrták, hogy a Sziget egyik koncertjén telefont lop a lányokból álló “szarka” páros. A biztonsági szolgálat átvizsgálta a gyanús nőket , és több mobilt és festipay kártyát is találtak a biztonsági őrök B. Viktória és B. Zsanettnél. Úgy tudjuk a Sziget rendesen be van kamerázva. és ez is segíthette az In-Kal Securityt. 

A 26 éves budapesti B. Viktória és a 27 éves baktalórántházi B. Zsanett 2017. augusztus 10-én az esti órákban a Hajógyári-szigeten kilopta egy fesztiválozó táskájából a mobiltelefonját.

Az elkövetőket a biztonsági őrök még a fesztivál helyszínén észrevették, majd a két nő ruhájának átvizsgálásakor megtalálták a korábban ellopott mobiltelefont, és további, feltehetően bűncselekmény elkövetéséből származó telefonokat, valamint festipay kártyákat.

Ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai visszaadták a sértettnek a mobiltelefonját, majd a két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vételük mellett – lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

hírdetés
hírdetés