Luxusban tengődik a TV2 műsorvezetője Hajdú Péter és családja. Ganxsta szerint a felső tízezerbe tartozik a házaspár s a fényűzés itt mindenképpen kötelező. Az mondjuk tény, hogy Hajdú nem minimálbérért tengeti az idejét a képernyőn, feltehetőleg a luxus lakáshoz a luxus bevétel is dukál.

Sarka Kata 300 négyzetméteres, többszintes családi házukban látta vendégül a Hal a tortán szereplőit. Bár azt mindannyian sejtették, hogy nem egy panellakásban tengeti a házaspár a napjait, leesett az álluk.

“A sznob szó elég csúnya, éppen ezért nem is ezt használnám Katára, mert ő ráadásul nem is rossz fej, csak szeret a felső tízezerbe tartozni. Azon azért kicsit meglepődtünk, hogy amikor beléptünk Hajdúékhoz, Kata egy házirendet nyomott a kezünkbe. Felszólított minket, hogy vegyük le a cipőnket, mossunk kezet a vacsora előtt, ne böfögjünk az asztalnál, és használjuk a fogpiszkálót az ujjunk helyett” – mesélte Ganxsta a Blikknek.

“Péter és Kata gardróbjában bújócskázni lehet, ráadásul meg sem találnánk egymást, olyan hatalmas az egész” – folytatta Ganxsta.

Cseke Katinka is csak ámult és bámult a számára felfoghatatlan fényűzésen. “A gyerekszobára voltam

a leginkább kíváncsi, mivel nekem is van egy kislányom, de hát ilyet, amit itt tapasztaltam, én még csak a filmekben láttam” – kommentálta. “Az emeleten két gyerekszoba van, mindkettő egy közös gyereknappaliból nyílik. Nekem már ez is sok volt, de hogy még gyerekgardrób is készült a kicsiknek, az már eszméletlen. Noncsi emeletes gyerekágya három szintből áll, Dávidkának pedig mozdony alakú az ágya. Mindenhol fürdőszobába botlottunk, és egy hatalmas, gondozott kert is tartozik a házhoz.”

Kata, úgy tűnik, aggódott, hogy kár éri a luxuskecót, ezért is írta bele a Ganxsta által emlegetett házirendbe, hogy törni-zúzni tilos.

Post expires at 7:02de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés