Közműszolgáltató cégnél. Ennyit a rezsiharcról. Természetesen a Fidesz súlyos nagyembere Németh Szilár igyekezett is gyorsan mindenkinek üzenni nehagyják magukat becsapni. Na de kitől kedves Szilárd?

Öt százalékkal olcsóbban kínálja a gázt a lakossági fogyasztóknak, mint az állami NKM Földgázszolgáltató, mert maga is olcsóbban jut hozzá. A lakossági egyetemes földgázáraknak az E.ON Hungária: évente legalább 13 ezer forinttal, azaz havonta több mint ezer forinttal alacsonyabb számlát ígér, mint amennyit az állami NKM Földgázszolgáltató Zrt.-nél kell fizetni.

Németh Szilárd kedden látogatást tett a Terrorelhárítási Központban. Utána sajtótájékoztatóján azt kérte az emberektől, ne hagyják becsapni magukat. Megjegyezte: aki elfogadja az E.ON ajánlatát, az “kimegy a szabadpiacra” két évre.
Németh Szilárd az E.ON-nak azt javasolta, kicsit fogja vissza az agarakat, és ne avatkozzon be a választásokba.

Úgy vélte, az energiaszolgáltató ajánlatával egyértelműen a politikai adok-kapokba száll be, Brüsszel oldalán. Mint mondta, az Európai Unió meg kívánja szüntetni minden tagállamban a védett piacot, a teljes liberalizáció érdekében.

hírdetés
hírdetés