Újabb plakát hekkelés. Állítólag nem Simicska készítette, de a idesz és Orbán miniszterelnök pár költését írták ki reklámoszlopokra, kézzel Veszprémben.
“Ilyen gazdagok vagyunk” címmel ragasztott ki valaki terjedelmes listát Simicska Lajos egyik veszprémi hirdetőoszlopára, hosszan sorolva a kormány szerinte felesleges kiadásait.

A kiragasztott listáról úgy tudjuk, azt nem a nagyvállalkozó írta.

Az elkövető vagy elkövetők olyan tételeket írtak fel egyébként, mint az MTK stadion, a felcsúti kisvasút, vagy a közmédia 2015. évi működési költsége. A lista mellé odaragaszották Ovádi Péter fideszes választó kerületi elnök karácsonyi üdvözlőjét, de azt később leszakították.

A listáról fotók is készültek, azok először Kész Zoltán független országgyűlési képviselő Facebook oldalán jelentek meg – mondták a műsorban.

A Fidesz frakcióvezetője szerint az üzenetből is látszik, hogy már megkezdődött a kampány.
A választási kampány, ha jogi értelemben még nem is, de egyébként már megkezdődött, nyilván ez is annak része – mondta Gulyás Gergely.

Mint ismeretes, nem ez az első alkalom, hogy Simicska hirdetőoszlopát üzenetváltásra használják. Többet legutóbb maga a tulajdonos használt sajátos kommunikációjára, mikor öt saját plakáthelyére is azt írta fel: “Orbán egy geci”.

hírdetés
hírdetés