Korosztályában első helyezést ért el Szilágyi Maja a törökországi Festival Model & Talent World nevű gyermekszépségversenyen. Két másik magyar induló is volt.

Április 21-28. között került megrendezésre a törökországi Antalyában a világ egyik legrangosabb gyermekszépségversenye, a Festival Model & Talent World, amelyen 16 ország összesen 44 indulója vett részt. Magyarországot három versenyző képviselte: a 9 éves Szilágyi Maja, aki korosztályában első helyezést ért el, a 14 éves Hajdu Evelin, aki korosztályában harmadik lett, valamint a 17 éves Amanda, aki második lett és egy különdíjat is elhozott.

Hasonlóképp örült kislánya harmadik helyezésének Flaskár Zsuzsanna, a 14 éves Hajdu Evelin édesanyja. “Azt mondta a lányom, hogy ez a verseny egy életre szóló élmény lesz számára. Nagyon élvezte az elsőtől az utolsó pillanatig. Főleg annak örült, hogy rengeteg új embert ismerhetett meg és használhatta a nyelvtudását. Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, csupa jó élménnyel tértünk haza.”

A korosztályában második helyezést elért 17 éves Amanda idén indult utoljára gyermekszépségversenyen. “Már 4 éves korom óta rendszeresen versenyzek. Eleinte a mamám ötlete volt, hogy jelentkezzek, aztán én is rákaptam az ízére. Már több száz fotózáson és versenyen vettem részt, köztük külföldieken is. Jövőre azonban már 18 éves leszek, így továbblépek a felnőtt versenyek világába. Nagy vágyam, hogy fotómodellként helyezkedjek el.”

A Festival Model & Talent World nemzeti igazgatója szerint az egész ország büszke lehet a lányok által elért eredményekre.

“Ezen a megmérettetésen tilos volt a lányok sminkelése, mindenki a lehető legnatúrabb módon mutatta meg a szépségét és a tehetségét. Így talán még nagyobb eredmény, hogy idén ismét bebizonyítottuk: nem csak felnőtt, hanem gyermek kategóriában is szép eredményeket tudunk elérni. Nagyon büszke vagyok a három kislányra, remekül helytálltak” – mondta Bartalovics Ildikó, aki hozzátette: legközelebb a június 25-29. között rendeznek Magyarországon gyermekszépségversenyt Little Miss Hungary néven. Innen egy világversenyre való kijutás lesz a tét.

Little Miss Hunary
hírdetés
hírdetés