Egy olasz férfi és magyar élettársa öt magyar nőtt vett meg magyarországi bűnszervezetektől. Szardínia szigetén videokamerával megfigyelt kutyatelepen őrizték őket, majd prostitúcióra kényszerítették a fogva tartott nőket. A párt emberkereskedelem, rabszolgatartás és prostitúció miatt most tartóztatta le az olasz hatóság.

A hírt a RaiNews24 olasz közszolgálati televízió közölte. A 37 éves olasz férfit és 36 éves magyar élettársát Nuoro városában csütörtökön vették őrizetbe. A pár Olbiában élt, de az onnan gépjárművel száz kilométerre levő Nuoro lakásaiban “foglalkoztatta” a magyar lányokat.

A helyi hatóságok bejelentése szerint az olasz-magyar pár öt magyar nőt vásárolt meg “magyarországi bűnszervezetektől”. A nőkért fejenként ezer eurót fizettek, majd Szardíniára vitték őket. Ott Olbiában fogva tartották őket egy lakásukhoz közeli kutyatelepen, amelyet videokamerákkal is felszereltek a nők ellenőrzésére. Olbiából vitték őket Nuoróba, ahol magánlakásokban “foglalkoztatták” őket. A nőkért a kliensek alkalmanként 80 és 350 euró közötti összeget fizettek. A pénzt a futtatók szedték be.

Az olasz férfit és a magyar nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja. Monitor calls A pár életmódja hivalkodó volt, luxuskocsit is vásároltak maguknak.

Post expires at 6:24de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés