Jönnek az új almás kütyük. Szétküldte a meghívót az idén ősszel esedékes sajtóeseményére ugyanis az Apple. A nagy nap szeptember 9.-e lesz.

apple gyár

Az esemény szeptember 9-én, szerdán lesz, helyi idő szerint reggel 10 órakor, ami magyar idő szerint este 7 órát jelent. A helyi Hoodline híroldal szerint a helyszínként meghirdetett San Francisco-i Bill Graham Civic  Auditorium körül már most fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be, minden ajtónál rendőrök és biztonsági őrök strázsálnak.

Az eseményen menetrend szerint szinte biztosan bemutatnak majd két új iPhone-t, a kisebb iPhone 6s-t és a nagyobb iPhone 6s Plust. A DigiTimes értesülései szerint szintén bemutatják a valamivel olcsóbb, valamivel műanyagabb iPhone 5c utódját, az iPhone 6c-t is.

A korábbi Apple ígéretek szerint az őszi eseményen derül ki minden részlet az iOS 9 mobil operációs rendszerről, az OS X El Captain névre keresztelt asztali társáról, valamint a gyártó okosóráját hajtó watch OS2-ről – ezek aznap vagy pár napon belül elérhetők is lesznek.

Post expires at 6:36de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés