Hollywood beerősít női fronton. Az Ocean’s filmek ugyanis immáron csak női sztárokkal forognak tovább. Ott lesz benne Cate Blanchet vagy épp Sandra Bullock is.

Lehet, hogy a Szellemírtók felújított női változata nem hozta azt, amire sokan talán vártak, de azért a macsó bandák filmes eposzainak női változatának még adjunk egy esélyt. Pláne, hogy immár hivatalos, hogy a többek között George Clooney, Matt Damon és Brad Pitt által sikerre vitt (egyébként szintén remake) Ocean’s filmek folytatása csupa női szereplővel folytatódik.

Oké, ez még önmagában semmire nem biztosíték, de figyeljünk csak, milyen részleteket lehet tudni a trükkös bűnözőcsoport új kalandjáról! A trilógiát rendező Steven Soderbergh producerként bábáskodik a film felett, amelyet a Pleasentville, a Vágta és Az éhezők viadala rendezője, Gary Ross rendezi majd. De ez hagyján, mert már azt is tudjuk, hogy a piszkos 11-ben olyan fantasztikus színésznők vállalnak szerepet, mint Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, benne lesz Sandra Bullock, és még Rihanna is.

Post expires at 6:15de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés