Nem volt olcsó Törőcsik Mari külön kórházi szobája. A havi 300 forintot is elérhette a Nemzet Színészének külön ellátása. Szerencsére azonban meggyógyult Törőcsik így ez minden pénzt megért.

A Színes Ász szakértője szerint természetes, hogy egy legendás művésznek kijár a különleges ellátás és a külön szoba, bár ennek magas a napi költsége, ami a beteget, vagy a hozzátartozóit terheli.

Az érdemei alapján egy ilyen nagy művésznek egyértelműen kijár, hogy az inaktív éveiben kiemelt figyelemben részesüljön a szombathelyi kórházban, ahol egyébként csak kevesek tartózkodhatnak ilyen hosszú ideig. Az pedig magától értetődő, hogy a továbbiakban is fenntartanak neki egy különálló szobát, hisz mondhatjuk, az egész ország érdeke, hogy mihamarabb, professzionális körülmények között felépüljön – mondta a lapnak egy szakember.

A Szombathelyen található Markusovszky Egyetemi Oktatókórház emelt komfortú szobáját egyébként bármely olyan beteg, akinek ápolása az otthonában nincs biztosítva, vagy aktív kezelése után emelt szintű ápolási ellátásra tart igényt, tízezer forintos térítési napidíj ellenében lefoglalhatja.

hírdetés
hírdetés