Újra színpadra állhat Ambrus Zoltán az IHM legendás tagja, aki súlyos baleset után hagyott fel a folyamatos fellépésekkel. Ambrus 2005 -ben súlyos balesetet szenvedett és élet halál között lebegette. Most úgy tűnik a februári nagykoncertre visszatér.
Ambrus élete 2005-ben változott meg, ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett, amelyet bár csodával határos módon túlélt, évekig lábadozott, nem tudott visszatérni a színpadra, így végül kilépett a zenekarból. Ambrus nem hagyott fel a zenéléssel és egy stúdióban dolgozik.

Várom, hogy a koncerten újra felidézzük majd a régi emlékeket. Hiányoznak a szép pillanatok, amiket együtt éltünk meg. Még mindig jóban vagyunk. Ha megkérnének, hogy legyek újból a zenekar tagja, örömmel mondanék igent – fogalmazott Ambrus.

A zenekar frontembere elárulta, természetes, hogy a nagy bulikra meghívják a barátjukat, ám az igazi visszatérés, ha lesz is, még várat magára.

Ha számunkra kiemelt események vannak, mindig felkérjük a Zolit, ha van kedve, de ez nem azt jelenti, hogy ő vissza akar térni, csak ezeket az ünnepeket a Mirigy-család tagjaként velünk tölti – mondta Sipos Tamás a Blikknek.

hírdetés
hírdetés