Kiszel Tünde felkereste Tibi atyát azzal a kéréssel, hogy promózhatja-e naptárát a kocsmájába. Tibi atya nem tudott dönteni, ezért egy hosszú posztot írt Tündéről, mely a celeb szerint gyalázat. Megtette a jogi lépéseket.

Kiszel Tünde naptárát Tibi atya kocsmájában szerette volna promózni, de az atya nem tudta eldönteni, megengedje-e. A követőitől kért segítséget, a kérdéshez viszont egy hosszú posztot is írt a naptárdíváról és annak családi hátteréről. Blogjában azt a kérdést boncolgatja, hogy hogyan lett Tündéből az, aki, miközben “olyan családba született, melynek összes tagja az életét szentelte a tudománynak, a születésnek, a világ észlelésének, a tanításnak és a nevelésnek”.

Tünde eléggé felháborodott a poszton és megtette a szükséges jogi lépéseket.

Olvastam az oldalon a rólam és családomról szóló gyalázkodó posztot, és megtettem a szükséges jogi lépéseket. Elegem van – mondta Kiszel Tünde.

Tibi atya sem hagyta szó nélkül.

Kérjen bocsánatot Kiszel Tünde azért az audiovizuális kultúrszennyezésért, amit évek óta végez! Nyugodtan keressen meg, ha valami nem tetszik neki – válaszolta Tibi atya.

hírdetés
hírdetés