Továbbra is a Vasas vezeti az Nb I-es bajnokságot, miután legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának legutolsó játéknapján.

Továbbra is a Vasas vezeti az Nb I-es bajnokságot, miután legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának legutolsó játéknapján.A tavaly szezonban még a kiesés ellen közdő Vasas a mostani sikerének köszönhetően továbbra is a tabella élén áll. A meccs azonban nemcsak emiatt emlékezetes, hanem azért is, mert a klub olimpiai kardvívó bajnokaSzilágyi árin végezte el a kezdőrúgást.
Többet birtokolta és magabiztosan járatta a labdát az angyalföldi együttes az első félidőben, ellenfele támadásait rendre megakasztotta, és a 29. percben Berecz Zsombor távoli lövésével látványos gólt szerzett.
A szünet után Bobál Dávid kiállítása miatt szinte azonnal emberhátrányba került a Honvéd, majd a hazaiak a 72. percben növelték előnyüket: Remili szabadrúgása után Horváth András kapus lábai között a hálóba került a labda, ezzel alakult ki a végeredmény.

Az Újpest is magabiztosan nyert a Mezőkövesd ellen és ezzel felzárkóztak az élbolyhoz és ott vannak a Fradi nyakán a lila-fehérek.

hírdetés
hírdetés