Kleinheisler nem kell csapatának a Wer­der Bre­mennek, az edzője nem számít rá. A magyar játékos sorsa így eldőlt de kérdés hol köt ki majd, hisz a Fradi sem nagyon marasztalja.  

Ennyi volt, Kleinheisler László napjai megszámláltattak a Werder Bremennél és a Fradinál is. Alexander Nouri vezetőedző eldöntötte, hogy nincs szüksége a magyar játékosra, és helyette egy védekező középpályás szerződtetését kérte a német klub vezetőitől.

A helyi lap kiemeli: habár Kleinheisler brémai szerződése 2019-ig érvényes, távozik a csapattól. A másfél éve leigazolt játékos a tavalyi Európa-bajnokságon igazolta ugyan a tehetségét, de a Werdernél képtelen volt gyökeret verni. Előbb őszre a kiesőjelölt Darmstadthoz, majd miután ott is a kispadra szorult, tavaszra pedig visszaküldték Magyarországra és a Ferencvároshoz adták kölcsön.

A címvédőként csak az NB I negyedik helyén végzett Fradinál sem váltotta meg a világot Kleinheisler, de kupagyőztesként azért felkeltette több klub érdeklődését. A menedzsere szerint a belga Standar Liege az egyik komoly kérője.

hírdetés
hírdetés