Komoly ajánlatot kapott a csapat nélkül maradt egykori kiváló focista Dzsudzsi. A Thermal Spa Siklós FC elnöke szeretné, ha az ex válogatott játékos hozzájuk szerződne. Dzsudzsi napi egy masszázst is kapna, járhatna a fürdőbe is, és lenne közös vacsi is a meccsek után

Komoly ajánlatot kapott a csapat nélkül maradt egykori kiváló focista Dzsudzsi. A Thermal Spa Siklós FC elnöke szeretné, ha az ex válogatott játékos hozzájuk szerződne. Dzsudzsi napi egy masszázst is kapna, járhatna a fürdőbe is, és lenne közös vacsi is a meccsek után.
Komoly ajánlatot kapott Dzsudzsák a Thermal Spa Siklós FC megye I-es csapatától. S ez nem vicc. ráadásul Dzsudzsi örülhet, még keresik. Sajnos még nem érkezett válasz a levelünkre, persze tisztában vagyunk azzal, hogy az esélyeink minimálisak. Az élet szülte az alapgondolatot, két középpályásunk is kidőlt, tényleg szükségünk lenne egy jó bal lábas szélsőre. Így merült fel, hogy próbáljuk meg leigazolni Dzsudzsák Balázst – mesélte Hirdi Attila, elnök.
Amit vállaltunk, azt megígérhetjük neki, a fürdő és a hotel igazgatója is tárt karokkal várja Balázst. Plusz kiegészítenénk az ajánlatot napi egy masszázzsal is – tette hozzá nevetve Hirdi. De ez még nem minden.

A meccsek után mindig van közös vacsora, a menü elég változatos, a gulyástól a pörköltig minden van. Nyilván jár a csapatnak egy tálca sör vagy üdítő is, az olaszrizling hazájában pedig az is korlátlanul rendelkezésre áll.

Dzsudzsáknak persze lehetnek olyan kérései, amit nem tudnának teljesíteni. Hirdi például elárulta, céges kocsit nem tudnak biztosítani a magyar válogatott friss keretéből kimaradó játékosnak. Viszont, ha nem is igazol le hozzájuk, vendégként is szívesen látják bármikor a sztárfocistát.

hírdetés
hírdetés