Rendesen ekézik Storck kapitányt. Már az is baj sokaknak, hogy luxus Mercije van. Nos az Andorrában leégő játékosok közt azonban jó párnak van drágább verdája.

Jó magyar szokás szerint az eddig istenített kapitány a hibás mindenért. Ilyen a foci. Csak addig szereti a közel 10 milliós „futball edzői” társadalmunk a kapitányokat, amíg siker van. Sokszor hajlamosak  feledékenyek lenni ezen önjelölt edzőink. Például, hogy a sportban vannak néha hullámvölgyek. Például, hogy Storck érkezése után sem lettünk TOP csapat. Nem lett jobb a magyar foci sajnos klubszinten és a trikolors gárda csodás Eb eredménye ellenére sem. Ráadásul épp a klubok cseszegették eddig Strockot, hogy mindent alárendel az ő kárukra a válogatottért! Bizony bizony komoly adok kapok volt ebből főleg a Fradi nem túl jó idei szereplése miatt. Így Storck döntött és engedett a kéréseknek. S amikor égés van, akkor nehogy már csak őt okoljuk.

Talán ennek egyik fejezete z is, hogy már az is baj, hogy 40 milliós Mercivel jár a kapitány. Ezt egy Blikkes olvasó dokumentálta is felháborodottan.

Reméljük Szalay verdáját is lefotózza, meg Dzsudzsákét is.

Nem kellene eddig lesüllyednünk talán. Amúgy meg telik rá, hisz feltehetőleg szép fizetést kap a kapitány. Aztán az Eb sikerért is súlyos tízmilliók ütötték a markát neki is.

hírdetés
hírdetés