A Brazília-Szerbia meccsen  elég hamar elhagyta a pályát a brazilok balhátvédje, Marcelo. Sérülésre hivatkozott, de nem lehetett tudni, hogy milyen jellegű a sérülése. Később kiderült, hogy valamelyik hátizma görcsölt be. A brazil csapatorvos nyilatkozott az állapotáról. 

Marcelo is elég furcsának nevezte a baját, amiről még túl sokat az orvos sem tud, szerinte is 24 vagy 48 órát kell várniuk, hogy kiderüljön, mi a gond, és végleges diagnózist állítsanak föl. Így egyelőre arról sem beszélt, hogy a hátvéd ott lehet-e a Mexikó elleni nyolcaddöntőn.

 

Begörcsölt a gerincét stabilizáló izomzata. Lehet, hogy a moszkvai matraca volt lágyabb a szokottnál, és ez okozott problémát a gerincénél. Várjuk, hogy mi lesz ebből – mondta Rodrigo Lasmar aki azért azt kizárta, hogy a sérülés meccsen vagy edzésen eredő terhelésből, esetleg feszült idegállapot miatt jelentkezett.

Lasmar arról is beszélt, hogy ha nem javulna Marcelo állapota, még akkor is képes lehet fájdalomcsillapítókkal játszani. Maga a hátvéd is azt írta az Instagram oldalán, hogy aggodalomra semmi ok. Hamarrosan visszatérek.

hírdetés
hírdetés