Érdekes ötlet, elvenné DeAndre Kane magyar állampolgárságát a magyar kosárszövetség, ugyanis a válogatott játékos a nyári felkészülésen sem vett részt, és az Európa-bajnokságon sem vett részt.

Eléggé kiakadt a Magyar Kosárlabda Szövetség DeAndre Kane-en, a testület elvenné a válogatott játékos magyar állampolgárságát, ami picit fura. Egy állampolgárságot csak úgy visszavonni ? Hogy ? Hát hacsak nem azt nem mondja az MKOSZ, hogy kamu volt minden.

Kane a kosárlabda Európa-bajnokság miatt honosította a szövetség – úgy vélték, nagy erősítés lehet  csapatnak –, ám a játékos már a nyári felkészülést is kihagyta, és az Eb-n sem vett részt. 

Szeretnénk visszavonni az állampolgárságát, ezen dolgozunk, példát akarunk statuálni ebben az ügyben, hogy megmutassuk, Magyarországon nem lehet szórakozni – nyilatkozta az elnök, és hozzátette: nagy összegű kártérítést fognak követelni Kane-től, aki ugyan fizikailag rendben van, de az eszéről már nincs ennyire meggyőződve a szövetségi elnök.

Az agyi képességei hagynak kívánnivalót maguk után. Olyan nincs, hogy írásban bejelenti nekünk, hogy a felesége veszélyeztetett terhes, majd 3 nap múlva a tel-avivi reptéren ad nyilatkozatot– tette hozzá Szalay.

 

hírdetés
hírdetés