Újabb súlyos malőr a botrányoktól hangos Magyar Tenisz Szövetségnél. Ingyen jegyet adtak el 132 ezer forintért Timm Riggertnek, aki ezt nem hagyta szó nélkül.  A szövetség egyre pitibb ügyekbe keveredik és tényleg már lemondhatna a vezetőség, mert ez már mindenkinek kínos.

Újabb súlyos malőr a botrányoktól hangos Magyar Tenisz Szövetségnél. Ingyen jegyet adtak el 132 ezer forintért Timm Riggertnek, aki ezt nem hagyta szó nélkül.  A szövetség egyre pitibb ügyekbe keveredik és tényleg már lemondhatna a vezetőség, mert ez már mindenkinek kínos.

 

Pénteken és szombaton rendezik Frankfurtban a Németország-Magyarország tenisz Davis Kupa-meccset. A mieink Fucsovics Márton és Balázs Attila távollétében – Fucsovics vitája a szövetséggel még tavaly augusztusban robbant ki  – tartalékos csapattal állnak fel, de aki igazán szereti a teniszt, nem tántorítja el attól, hogy a helyszínen nézze meg.

Timm Riggert is így gondolkodott, és meg is rendelt négy jegyet. Amikor kézhez kapta azokat, akkor látta, hogy 0,00 euró volt rajtuk. Mind a négyen. Mindkét napra. Ő azonban – bizonyítottan – kifizetett értük 132 ezer forintot. Az átutalást igazoló bizonylatot is eljuttatta hozzánk az érintett.

Kicsit furcsálltam ezt a dolgot, hiszen mégsem kevés pénzt adtam értük, ezért tettem fel a sztorit a Facebookra. Freikartéért, szabadjegyért sokalltam ennyit pénzt.

 A feleségem le akart erről beszélni, nehogy baj legyen belőle, de én annyira szeretném, ha ez a gondolkodás már végre a múlté lenne. Posztoltam, mert ott motoszkált bennem a kis ördög, hogy akár át is verhettek.

Utána derült ki, hogy másfajta jegyeket kaptam. Kíváncsian várom a meccset, és most már még kíváncsibb leszek arra, hol fogok ülni, és körülöttem lévők mennyit fizettek – mondta Riggert, aki korábban Magyarországon teniszezett, de elsősorban kint él.

Elő szokott az fordulni, hogy valaki nullás jegyet kap a VIP-ben, mert a meghívó fél nem szeretné a partnere orrára kötni, milyen értékű ajándékot ad neki, de ez esetben ez nem fordulhatott elő, mert ezek egyszerű nézőtéri jegyek.

Az MTSZ a szervezőtől, a Német Tenisz Szövetségtől 50 tiszteletjegyet kapott, amelyet a szövetség partnereinek, munkatársainak, szponzorainak bocsát a rendelkezésére, ezen felül pedig 50 jegyet vásárolt, a szurkolóknak továbbértékesítésre. A „0 eurós” tiszteletjegyek és a megvásárolt jegyek ugyanabba a szektorba szólnak. A szövetség természetesen csak az általa megvásárolt jegyeket értékesítette/értékesíti tovább. Az említett esetben sajnálatos módon adminisztratív hiba történt – amiért az MTSZ az érintett elnézését kéri –, így fordulhatott elő, hogy a megvásárolt, árral ellátott jegyek helyett tévedésből az egyébként ugyanabba a szektorba szóló tiszteletjegyeket kapott a vásárló a pénzéért. A hibáért elnézést kér a szövetség, és természetesen igény esetén becseréli a jegyeket.”

Az MTSZ ellen mint ismert nyomozás folyik, hűtlen kezelés miatt, mert egy olyan cégnek utalt milliárdokat, amelynek a vezető és tagjai számlagyárakat üzemeltettek. Ráadásul ezen személyek üzlettársai voltak annak a Welsz Tamásnak , aki évekkel ezelött a rendőrautóban lett öngyilkos, és számos adócsalási ügyben volt érintett és még az MSZP alelnökének is ő intézett afrikai diplomata útlevelet. Mindez pedig nem jó ómen a szövetség Fideszes elnökének Szűcs Lajosnak, hogy ilyen személyekkel egyáltalán szóba állt.
Az pedig csak hab a tortán, hogy az MTSZ kedvenc partnerei emellett a hírhedt Hagyó-ügyben is feltűntek mint tanúk, hisz a BKV pénzeit próbálták tisztára mosni.

Fucsovics és Babos éles elhatárolódás a szövetségtől mindezek tekintetében nem véletlen.

hírdetés
hírdetés