Lecsapott az örömlányokra a rendőrség a Forma 1-es pályánál is. Három nőt állítottak elő a pálya közelében lévő szórakozóhelyekről. Összességében a prostikkal nem bánik kesztyűskézzel a rendőrség, hisz a legnagyobb bírságot Magyarországon egy örömlányra rótták ki nem kevesebb mint 14.000.0000.-forintot.

Péntek éjjel három nőt állítottak elő tiltott kéjelgés elkövetése miatt a rendőrök a Hungaroringhez közeli szórakozóhelyekről, őket az illetékes bíróság elzárással sújtotta közölte a rendőrség diadalittasan. Nos ebben mi a bűn nem igazán tudni, de az.

Egyébként a rendőrség átlagban a prpstitultákat súlyos bírságokkal sújtja, ami 4-500.000.-forintot jelent évente. Azonban a rekord bírságot is egy örömlány tartja nem kevesebb mint 14.000.000.-forint bírságot kapott egy év alatt. Meghökkentő de igazából úgy tűnik rászálltak a rendőrök.

Hát nem is tudom mi lesz így velem. Vagy befizetem vagy le kell töltenem börtönben, ami hét évet jelentene, nonszensz. Nem csínáltam semmi olyat ami bűncselekmény -mondta a neve elhallgatását kérő örömlány.

hírdetés
hírdetés