Bár van új stadion, meg a Cselszki is itt volt majd 400 millió forintért, de a játékosoknak a bérére nincs pénz. Hatalmas bajban a Fradi. Megint nincs pénz, s a játékosok a fizetésüket sem kapják meg. Julian Jenner az Instagramra feltöltött posztja szerint feljelenti a Ferencvárost elmaradt fizetése miatt.

Julian-Jenner

Jenner a posztban kijelenti, hogy bár mindent megtett az ügy rendezésére, nem maradt más választása, kénytelen feljelenteni a zöld-fehéreket a FIFA-nál. Jenner júniusban távozott a fővárosi klubból, állítása szerint továbbra is tartoznak neki, ezért fordul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez.

Természetesen a vezetőket éltetők most azt gondolják mit képzel magáról ez a jötment hollandus. Mi az, hogy a Frait beperli ? Mit képzel ? Nos amíg lőtte a gólokat addig kellett Jenner. Amíg hajtott és küzdött kellett s nélküle aligha érhette volna el a Fradi a bajnoki bronzot. No meg, ha jár neki pénz akkor azt ki kell fizetni ! Ha fradi, ha nem Fradi. A szerződéseket tetszettek volna úgy kötni, hogyha a vezetőségnek épp nincs kedve kifizetni a jogos követeléseket, akkor az nem is létezik, hisz itt kérem a Fidesz vezetői döntenek. Kubatov élet halál ura és, ha ő azt mondja nincs fizu, akkor nincs fizu. Persze a régi téeszelnökös Fradi ás a kisgazda Fradi életében ez divat volt, hogy aki elment a Fraditól azt elfelejtették kifizetni. Mert ugye ez a magyar kurázsi.

Post expires at 6:40de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés