A Fradi mumus a Groupama Arénában nemcsak az Újpest, de az albán Partizani is. A Ferencváros a botrányosan rossz büntetőrúgásainak köszönhetően simán kiesett a Bajnokok Ligájából, miközben az albánok kapusa Hoxha maga is lőtt egy parádés büntetőt. Összességében borzalmas volt nézni a zöld –fehéreket a végén. Nagy leégés ez sajnos a Fraditól , amelyre súlyos milliárdokat költött most is a vezetés, de sajnos hiába. Nem lennénk meglepve, ha ennek a kudarcnak komoly következményei lennének.  

Különösebb előzmény nélkül már az első negyedóra végén előnyhöz jutott a magyar bajnok: a bal oldalon előre törő Ramírezt buktatta a 16-oson belül Krasniqi, a büntetőt pedig ekkor Gera még magabiztosan értékesítette. Ki gondolta volna, hogy a végére már Gera se tudja belőni a 11-est.

Szinte rögtön egyenlíthettek volna a vendégek, de Leandro hibáját követően Fili tiszta helyzetben mellé emelt. Lassan bátrabbá vált a Partizani, a 29. percben Trashi centerezését követően a csereként beállt Ekuban újabb ziccert hibázott el. A félidő harájában egyenlített az albán csapat: egy jobb oldali beadás után a menteni igyekvő Hüsing ballal a saját kapujába lőtte a labdát.

Összességében elmondható, hogy a Fradi mintha szívtelen lélektelen játékkal ment volna a pályára, vagy lehet, hogy már elhitték, hogy tovább léptek és a büntető rúgások zavarták meg Geráékat. Ezt max a játékosok Buy cheap Topamax on line tudják. Mindenestre az albánok rettentően felszívták magukat és küzdöttek a továbbjutásért. A büntető rúgásoknál az albánok kapusa kezdte a sort, aki egy parádés Ponyenkával nyitott és lőtt gólt, amely feltehetőleg a Fradi játékosait sokkolta. Gerát biztos, mert ő kihagyta a büntetőt, akárcsak Ramirez is és Sesták is. Három büntetőt hibáztak a Fradi játékosai, ami elképesztő.

 

Post expires at 6:25de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés