A politika legalja. Feldúlták és betárcsázták a termésével együtt a földjét a felcsúti juhásznak, aki Orbán Viktor miniszterelnök haverjával van vitában. A miniszterelnök barátja többször megfenyegette a juhászból lett politikust. A kár jelentős és nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság Váradi András földjének megrongálása miatt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A földjét ért kár miatt az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje ismeretlen tettes ellen feljelentés tett, bár a juhászból lett politikus nem titkolja ő sem hülye és nagyon is jól tudja kik állnak a mostani “legalja és gyáva ” szintű bosszúhadjárat mögött. Váradi András az Együtt-PM polgármesterjelöltje  az Orbán-rezsim és a felcsúti Mészáros Lőrinc-féle mutyi szimbolikus figurájává vált, miután “földjeiből kisemmizték”. Vasárnap jelentették be jelöltségét, hétfőre letarolták a még megmaradt földjét, a párt szerint megfélemlítő akció történt. Váradi kára körülbelül 100 ezer forint. Váradi komoly vitában áll Orbán haverjával, sőt bírósági pereket is nyert már a helyi döbrögi Mészáros Lőrinc ellen, aki ellehetetlenítette a szegény Juhász jövőjét azzal, hogy megtiltotta Váradinak, hogy a nyája legelhessen.
“Önök kombájnnal támadnak, mi azonban az igazsággal vágunk vissza, amit minden egyes nap az Önök orra alá fogunk dörgölni, amivel minden egyes nap szembesítjük Magyarországot és az ott élőket. Nem félünk, nincs mitől félnünk, mert nekünk van igazunk. Kiállunk Váradi András és mindazok mellett, akiket akár erőszakkal, akár fenyegetéssel, akár más módon megfélemlítenek, sakkban tartanak, vagy éppen megpróbálnak ellehetetleníteni”  – zárta közleményét az Együtt-PM.

hírdetés
hírdetés