Nincs tovább öngyilkos lett a rendőrautóban Welsz Tamás.  A végleges orvos szakértői jelentésben egyértelműen a férfi öngyilkosságát állapították meg. Nos ezt eddig is tudtuk. Azonban ezzel koránt sincs vége az ügynek. hisz mindenki kezét tördelve várja, hogy még hány politikusról derül ki a kormány oldalon is, hogy üzleti viszonyt ápolt az öngyilkos vállalkozóval, aki súlyos milliárdokat mosott tisztára. 

A hatóság kiadta Welsz Tamás holttestét a gyászoló hozzátartozóknak, s egyben kézbesítették a végleges orvos szakértői jelentést is. A  megküldött vizsgálati anyagban nem szerepel az, hogy milyen módon végzett magával a férfi. Információik szerint a nem nyilvános nyomozati anyagban viszont megnevezték a hatóságok, hogy nátrium-pentotál  vegyületet vett be a Simon-ügy koronatanúja.

Tény, hogy Welsz öngyilkossága főként azoknak jött jól, akik üzleteltek vele különféle milliárdos kétes dolgokban de eddig a nevük nem került nyílvánosságra. Nos van még jó pár ismert név. ezek egyike volt a Fidesz pártigazgatója, akiről az egyik internetes portál azt írta ismerte Welszt. sőt a Fradi egyik beszállító cége, üzleti viszonyban állt Welszel. Ez azért fontos, mert korábban a NAV a Fradi székházából iratokat vittel, dokumentumokat, amelyek feltehetőleg a Welsz történetekhez, üzlethez köthető. Köztudomású tény,hogy havonta a Fradi focistáinál ( 2011-es adat)  csak 30 millió forintnyi Áfát tüntettek el olyan cégek révén, amelyek kapcsolódtak Welsz Tamáshoz.

hírdetés
hírdetés