Alakul az újabb Zuglói gyanús Papcsák - mutyi. Úgy tudjuk a kerületben található Lantos Mihály sportkomplexumot akarja  átjátszani, meghökkentően pofátlan feltételekkel a dajcstomis MTK-nak a kerület hírhedt Fideszes vezetője Papcsák Ferenc.

Nos a bukott Fideszes zuglói polgármester Papcsák Ferenc nem tétlenkedik hátralévő pár hónapjában. Bele ad apait anyait a hírhedt politikus, aki ellenfeleit vagy a másképp gondolkodókat kirúgja, akik nincsenek benne a mutyiban azokat is kirúgja, sőt hű alattvalóit simán feljelenti csakhogy magát védje.

Ezúttal a kerületben található Lantos Mihály sportkomplexum  jövője pecsételődött meg azzal, hogy igen fura és a törvényességet, tisztességet  is megkérdőjelezhető feltételekkel akarja átadni Papcsák Ferenc az MTK-nak. Igen annak az MTK-nak, amelynek a no1 személye nem más mint a nagyon laza Dajcstomi. A Zuglói önkormányzat és az MTK közötti szerződésből egyértelműen kitűnik, hogy az önkormányzat még fizet is havonta pénzt az MTK-nak csak vegye át a sportkomplexumot, természetesen jó hosszú időre. Azonban jóval többet fizet az MTK-nak Zugló, mint amit megspórol vagy épp kap. Azaz úgy tűnik ezen üzlettel csakis az MTK jár jól, senki más. Az, hogy ezen előnytelen szerzőész van-e köze annak, hogy az MTK elnöke nem más mint DeutschTamás és így próbál hízelegni pártjának a bukott Papcsák, nem tudni.

Az is tény kérdése, hogy ezen projektből kivette a részét Papcsák sport tanácsadója Rátonyi Gábor is, akinek a neve felmerült már több kerületi kétes ingatlan biznisznél is. Sőt ezen személyt és ex-politikust bizony a miniszterelnök épp ezen fura ügyletei miatt nem is kedveli.

hírdetés
hírdetés