A rendőrség ismét "jól teljesített".  Ártatlanul ült börtönben az a neves gyermekorvos hosszú hónapokig, akit azzal gyanúsítottak, hogy savval leöntötte szeretőjét. B.Krisztián feltehetőleg súlyos kártérítést akaszt a magyar állam nyakába.

A rendőrség vádemelési javaslata ellenére az ügyészség megszüntette a volt kórházigazgató ellen az eljárást . MIndezt az ügyészség szóvívője Bagoly Bettina sem titkolta.
Úgy tudjuk, hogy az állítólagos áldozat és a doki volt szeretőjének R. Erika vallomása alapján álltak el a vádemeléstől. Nos vagy ellentmondásokkal volt tele a hölgy vallomása, vagy épp sosem mondta azt, hogy egykori lovagja volt a támadó. Mindezt támaszthatja alá az a tény is. hogy a lesavazott szerető panaszt emelt a megszüntető döntés ellen is.
Az, hogy a rendőrség ismét ‘jól” teljesített azaz ártatlanul gyanúsított meg valakit és tett börtönbe, sajnos már mindennapi eset. Ami elgondolkodtató és talán a rendőrségi reformot újra kellene gondolni, hisz ilyen húzásokkal sajnos emberi életeket tesz tönkre a hatalom.
A Blikk szerint az áldozat a rendőröknek soha nem állította, hogy volt kedvese, a gyermekorvos B. Krisztián lenne a támadója, sőt a brutális elkövetőről adott személyleírása sem illett a szeretőre. Nos így végképp felfoghatatlan miért a dokit vetették börtönbe.
B. Krisztián hónapokat töltött börtönben, s amikor kiengedték, visszament dolgozni, ott viszont közös megegyezéssel felmondtak neki. A férfi azonban nem volt sokáig munkanélküli, és már egy másik kórházban dolgozik.
Tavaly márcisuban robbant a hír, hogy R. Erikát egy injekciós fecskendőnyi bódító anyaggal elkábították, amikor a házból éppen kilépett, és a tettes visszavonszolta lakásába. Ott szinte teljesen levetkőztette, brutálisan bántalmazta, ütlegelte és rugdalta, megkötözte, majd maró hatású anyaggal leöntötte a mellét és az ágyékát. Ezután feldúlta a lakást, néhány értéket magához vett, és otthagyta a sokkos állapotban lévő nőt.

hírdetés
hírdetés