Médiasztár kezd lenni a volt MSZP-s politikus és bizony már Győzikét is lassan veszélyezteti. A csalásért elítélt Zuschlag János a hat év börtön után most azzal hívta fel magára figyelmet, hogy nehezen találja az összhangot feleségével, így a házassága is rámehet a börtönévekre.

Zuschlagnak és feleségének pár hét múlva lesz a tizedik házassági évfordulójuk, amit azért is várnak, mert azt remélik, hogy elfeledteti velük a börtön által okozott lelki sérüléseket. „Lelki értelemben megöli a családot a távol töltött idő – panaszkodott Zuschlag János.

A börtönből szabadult volt politikus szerint leginkább az összeszokásból vannak konfliktusok. Mind a mai napig felébred például éjjel kettőkor, amikor a börtönben felkapcsolták a villanyt. Ezután felkel, és kimegy a konyhába kávézni, vagy olvas. “A párommal külön hálószobában alszunk, hogy ki tudja pihenni magát. Persze ebbe az is belejátszik, hogy amióta kijöttem a börtönből, a fiam gyakorlatilag bitorolja a feleségemet” – fogalmazott az ex MSZP-s politikus.

Tény kérdése, hogy Zuschlagról többen azt terjesztették a börtönévei során, volt cella társi is,hogy picit fura lett. azt nem mondták, hogy elkezdett a férfi nem után vonzódni, de forrónak nevezték körülötte a levegőt.

hírdetés
hírdetés