Ismét apai öröm elé néz Mel Gibson. Jön a kilencedik gyereke. Imád apa lenni, ezért 34 évvel fiatalabb szerelme most megajándékozza egy babával a Halálos fegyver-széria veterán sztárját.

A jelek szerint szakmai és magánélete egyaránt újra sínen van Mel Gibsonnak. A velencei filmfesztiválon bemutatott legújabb rendezése, a második világháborús Hacksaw Ridge hihetetlen jó kritikát kap, és most kiderült, 60 évesen újra atyai örömök elé néz.

Barátnőjével, a 26 éves Rosalind Rosszal két éve járnak, és a pár egy közeli ismerőse árulta el a People magazinnak, hogy gyermekük lesz. A fiatal amerikai szépség korábban díjugrató volt, a legsikeresebb a sportág történetében, 2010-ben olimpiai aranyat is nyert. De otthagyta a sportot, hogy forgatókönyvíró lehessen. Gibson nagyon boldog lehet, mert az orosz Oksana Grigorievával való 2010-es szakítása óta nem volt nyilvánosan felvállalt, rendes kapcsolata.

A színész kilencszeres apa lesz. Hét gyermeke született Robyn Moore-ral való korábbi házasságából: a 36 éves Hannah, a 34 éves ikerpár Christian és Edward, a 31 éves William, a 28 éves Louis, a treat erectile dysfunction 26 éves Milo és a 17 éves Thomas. A Grigorievával közös gyermekük, Lucia pedig 6 éves.

Mel imdája az apaságot, alig várják Rose-zal, hogy együtt szülők legyenek. Az elmúlt két év Mel életének legboldogabb két éve volt – nyilatkozta a barát a The Sunnak.

Post expires at 5:59de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés