Az 50 éves énekes összeesett londoni otthonában, a 999-es sürgősségi számon azonnal mentőt hívtak hozzá, kórházba szállították. 

Az énekes egyik barátja hívta a mentőket múlt csütörtökön reggel 8-kor, az információ csak most látott napvilágot a brit sajtóban. Gorge Michael elvesztette eszméletét, két mentőautót is küldtek észak-londoni házához, a mentősök 4 órát foglalkoztak a sztárral, utána kórházba szállították.

Az énekes ügynöke Chris Pollard sajtóközleményében azt állítja, hogy George csak rutinvizsgálat miatt volt kórházban. Arra nem tért ki, hogy mi okozta a titokzatos rosszullétet, egyelőre arról sem tudni, hogy kábítószer fogyasztás áll-e a háttérben.

A Wham! egykori tagjának az utóbbi években számos hatósági és egészségügyi problémája adódott kábítószer függősége miatt: 2012-ben intenzívre került tüdőgyulladással, 2013-ban súlyos autóbalesetet szenvedett, drog hatása alatt vezetett, ami nála nem volt egyedülálló eset,  a rendőrök korábban számos alkalommal elcsípték, mert kábítószer befolyásoltsága alatt ült volánhoz.

 

hírdetés
hírdetés